CAREER DENMARK

VI SØGER PERSONLIGE EMS TRAINERS

Vil du arbejde i en stærk kultur og tilbyde danskerne markedets mest effektive personlige træning?

Til vores studios søger vi personlige fuld og deltids ansatte EMS Trainers. Du er passioneret, positiv og brænder for at støtte vores mange medlemmer med at nå deres individuelle mål hos os.

Vi søger til EMS BodyPOWER® Valby, Hellerup, Fredericia, København, Vejle, Roskilde m.fl.

Hvad og hvem er EMS BodyPOWER®?
EMS står for ’Elektrisk Muskel Stimulation’. EMS er en træningsform, som ved at sende elektroniske impulser udefra og ind i musklen booster kroppens naturlige funktioner. EMS BodyPOWER
® er de første i Danmark, som tilbyder denne unikke træningsform, og som medarbejder hos EMS BodyPOWER bliver du en del af en ægte sundhedsrevolution. Du kommer til at arbejde sammen skønne mennesker, der – ligesom dig – er passionerede omkring sundhed, træning, kundeservice og motiveres af at skabe resultater.

EMS BodyPOWER® er videnskabeligt veldokumenteret, og 20 minutters helkropstræning svarer til flere timers almindelig træning.

Bliv personlig EMS Trainer og gør karriere
Du kommer til at træne kunder i vores anerkendte EMS BodyPOWER
® koncept, uanset hvilke andre ansvarsområder du får. Vi har flere muligheder for dig, som vil være en del af vores koncept. Kernen i vores organisation er dog rollen som EMS Trainer, og det er her din rejse starter.

Med deltagelse på EMS Academy bliver du certificeret EMS Trainer, og vi sørger naturligvis for at lære dig op i vores koncept. På en typisk dag leverer du personlig EMS Træning til vore medlemmer, hvor du som personlig EMS træner sørger for, at de kommer godt og sikkert igennem EMS-programmet. Du vil mærke deres begejstring for træningen. Derudover sørger du for, at det er rart at komme hos os, og lokalerne fremstår pæne, rene og indbydende – du er proaktiv overfor interne arbejdsgange, og du bruger dine gode sociale egenskaber til at følge op på medlemmernes mål.

Gode udviklingsmuligheder i en spændende organisation
Vi tilbyder dig at blive en del af en helt unik virksomhed. Vi har gennem de seneste 4 år samlet en masse fakta og erfaring om hvordan vores koncept er mest effektivt, og dermed bliver grundlaget for succes for vores medlemmer. Vi udvider i hele landet gennem vores EMS Partner forretningsmodel. Dit kommercielle og professionelle fokus er nødvendigt for, at vi kan løfte vores ambitiøse planer om at tilbyde EMS BodyPOWER
® i hele Danmark.

Dit togt kan begynde her: nemlig at levere passioneret personlig træning med EMS BodyPOWER konceptet. På sigt kan du også få muligheder for at udvikle dig med andre og større opgaver, få mere ansvar og indflydelse – og rollerne EMS Performer og EMS Potential er inden for rækkevidde for de dygtigste.

Vi kører et snorlige koncept, hvor vi tidligt i rekrutteringsforløbet jobmatcher ansøgere, så vi er sikre på, at din sandsynlighed for succes er størst mulig, og vi ved, hvor vi skal støtte din udvikling.

Vi har høje forventninger til dig:

  • Du vil noget med dit liv – er POSITIV, og du vil have et job, der giver mening, og du ønsker at være en del af noget større, og være glad hver morgen du skal på arbejde.
  • Du har erfaring fra og interesse i træning, anatomi og den mentale robusthed, der driver dig til at levere positive resultater
  • Du har erfaring med og kan forstå og formulere dig, skrive og tale dansk, være punktlig og præcis med IT og administrative systemer, og du er en teamplayer og får kommunikation til at fungere på en arbejdsplads
  • Du kan lede dig selv på jobbet og være serviceminded, åben, proaktiv og en passioneret menneskekender. Du evner at engagere dig personligt og skaber dermed gode relationer til både medlemmer og kolleger
  • Du trives i et ungt dynamisk miljø, hvor vi er personligt ambitiøse om at levere top performance kvalitet i et team
  • Du har mod på at arbejde for et brand på fuldtid. Vi har fleksible arbejdstider og du får løn og andre fordele efter indsats og kvalifikationer.

Motiveret – og vil du med på rejsen?
Så send din ansøgning med foto og CV til job@emsbodypower.dk, anfør i emnefeltet hvor du søger og om du søger deltid eller fuld tid: eksempel Ansøgning Valby fuld tid. Det første skridt herefter er at, vi kontakter dig med henblik på en assessment, du udfylder on line hjemmefra.